Så skulle der laves Roastbeef og dejlig salat til aftensmaden.
1 stk. roastbeef på ca. 1,5 kg, får en gang “All Purpose barbecue rub” fra Steven Raichlen og bliver derefter svøbt i plastfolie og lagt i køleskabet et par timer.
Sommer salaten bestod af :
Salatmix
Sherrytomater
rød grape
Mango
Soltørrede tranebær
Cashew nødder
Friske asparges
Revet parmasan.
Salatmix
Sherrytomater
rød grape
Mango
Soltørrede tranebær
Cashew nødder
Friske asparges
Revet parmasan.
Grillen skrues op på fuld styrke, og stegen vendes et pargange på grillen til den har fået en fin stegeskorpe.
Den grilles herefter videre på ca 240 grader, indtil den når en kerne temperatur på 52 grader.

Herefter skal den have lov til at hvile i ca. 30 minutter på et spækkebræt uden at den bliver dækket til, da den ellers vil stege videre.
Lad termometret sidde i og skær stegen ud, ved ca. 61-63 grader.
Den grilles herefter videre på ca 240 grader, indtil den når en kerne temperatur på 52 grader.

Herefter skal den have lov til at hvile i ca. 30 minutter på et spækkebræt uden at den bliver dækket til, da den ellers vil stege videre.
Lad termometret sidde i og skær stegen ud, ved ca. 61-63 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar