2 dl. Vand
20 g. gær
1 spsk. Olie
1 tsk. Salt
300 g. stærkt mel (mel med et høj proteinindhold)
Ælt dejen godt til den er glat og smidig.
Stil den til hævning, tildækket med et viskestykke i ca. 30 min.
Slå dejen sammen og del den i 2 stk. form dem til 2 kugler.
Lad dem hvile i 5 – 10 min.
Hvert stykke dej rulles derefter ud så de er ca. 30 cm. I diameter.
Hvis dejen er “stram” at rulle ud, må du meget gerne lade den hvile i et par min. – gerne af flere omgange.
20 g. gær
1 spsk. Olie
1 tsk. Salt
300 g. stærkt mel (mel med et høj proteinindhold)
Ælt dejen godt til den er glat og smidig.
Stil den til hævning, tildækket med et viskestykke i ca. 30 min.
Slå dejen sammen og del den i 2 stk. form dem til 2 kugler.
Lad dem hvile i 5 – 10 min.
Hvert stykke dej rulles derefter ud så de er ca. 30 cm. I diameter.
Hvis dejen er “stram” at rulle ud, må du meget gerne lade den hvile i et par min. – gerne af flere omgange.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar